Κοπή Βασιλόπιτας 2009

Την Κυριακή, 18 Γενάρη 2009, στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νικαίας και σε πανηγυρικό περιβάλλον έγιναν οι εκδηλώσεις κοπής της πίτας του 2009.

Η αίθουσα και πάλι γέμισε από φίλους, μέλη αδελφών σωματείων, πολιτικούς και μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων!

Το πρόγραμμα μεστό και απόλυτα συγχρονισμένο κράτησε τους προσελθόντες σε εγρήγορση και με ζέση πήραν μέρος σε κάθε πτυχή της πρώτης συνάντησης του έτους.

Μετά την εισαγωγή και ανακοίνωση των προσελθόντων, έγινε η απονομή των επαίνων στους εισαχθέντες σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, που είναι μέλη και τέκνα μελών μας.

Έγινε συντομότατη ανασκόπηση των πεπραγμένων κατά το 2008 και ενημερώθηκαν όλοι για τις επερχόμενες εκδηλώσεις και σχέδια της Ενώσεως.

pita_01

Την κοπή της πίτας ακολούθησε η παράδοση των κομματιών στους επίσημους προσκεκλημένους που προσήλθαν και ήσαν αρκετοί!

Μετά, παρουσιάσθηκε μια εικοσάλεπτη σύνθεση με φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από την περσινή επίσκεψη – προσκύνημα στους θείους τόπους – στην Μικρά Ασία που οργάνωσε η Ένωσή μας και πολλά από τα μέλη μας είχαν την ευτυχία να υλοποιήσουν.

 

pita_02

Ακολούθησε επίδειξη των χορευτικών ομάδων παίδων και η εκδήλωση, εν μέσω επευφημιών, έκλεισε με χορούς από τους νεαρότερους χορευτές της Ενώσεως, τεσσάρων και πέντε ετών! Πέρασε χρόνος αρκετός ώσπου να κινήσουν οι παρευρισκόμενοι για να προχωρήσουν και παραλάβουν τα κομμάτια της πίτας τους, παρά τις δύο ώρες που ήσαν καθηλωμένοι στις θέσεις τους. Παράλληλα, πάρα πολλοί προμηθεύτηκαν ημερολόγια του 2009, και το DVD, αμφότερα με θέμα την εκδρομή στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

pita_03

Αρέσει σε %d bloggers: